2015. május 18., hétfő

Tulipánok 1.


Idén tavasszal ellenállhatatlan vágyat éreztem a tulipános minták iránt, néhányat ki is hímeztem közülük. Nagyon tetszenek a Tralala tavaszi mintái, innen kezdtem a válogatást.



Még nem döntöttem el, mi is készüljön ebből a csokorból. Fontolgatom, hogy a  sorozat más virágait is kihímzem. Egyszer majd... 40-es natúr vászonra hímeztem Barbaral és Nina's Threads fonalakkal.


Szintén Tralala tulipánok, de a körítést - ábécét, szíveket, keretet - elhagytam, maradt szimplán a virágcsokor kicsi párnává alakult. 40-es teával festett vásznon Nina's Threads fonalakkal.

Legyen szép hetetek, hímezzetek sokat!

7 megjegyzés:

  1. Such a beautiful little pillow.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett mindkét tulipános!
    Neked is szép hetet kívánok! :o)

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem a tulis mintákat, ebbe a másodikba teljesen beleszerelmesedtem. Gyönyörű ♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen egyetértek Ritával, az első hímzésed is gyönyörű, de a második az bizony telitalálat , ahogy összekombináltad a vásznat, csipkét, anyagot.❤️

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek lettek!
    Nagyon szeretem a színeket, amiket használsz! :)

    VálaszTörlés
  6. When you acquire carpeting for ones home, you happen to be making a tremendous investment as part of your home's price. As time proceeds, that investment becomes damaged along with worn on account of excess dust and dust buildup. Even brand-new carpet will start to search dirty with no frequent cleanup.Chem-Dry carpet cleaning in Ottawa

    VálaszTörlés